Конференција ПУЛСЕ360: Дан посвећен сајбер безбедности, иновативним технологијама и размени искуства

Конференција ПУЛСЕ360 и ове године води кроз савремени свет сајбер безбедности и одговара на питање како се заштитити од претњи.

Сајбер безбедност је заједничка одговорност. 3ато и ове године истражује најбоље проактивне и реактивне мере које компаније, без обзира на своју делатност, величину и индустрију могу применити да би унапредиле заштиту својих поверљивих података и репутације.

Конференција ПУЛСЕ360  окупља менаџере ИТ сектора, cybersecurity инжењере, аналитичаре сајбер безбедности и доносиоце одлука различитих нивоа, који током њеног трајања конференцији добијају увид у трендове, регулативе и начине на које могу ефикасно заштитити своје пословање.

Конференција, која ће се одржати 17. октобра у Сава Центру, задржава исти концепт, отварајући простор за широк спектар тема и практичних примера.

Посебан фокус биће на неспорном утицају АИ на свакодневно управљање безбедносним процесима, значају обука за запослене, управљању сајбер инцидентима, стратегијама опоравка након компромитације и превентивним активностима.

Централни део конференције чине предавања која детаљно испитују кључне аспекте сајбер безбедности. Учесници бирају између два главна тематска сегмента.

Први, PROTECTION360, доноси увид у најновија и најнапреднија технолошка решења, док други, SOC360, истражује cybersecurity сервисе и свакодневно функционисање безбедносно-оперативних центара.

У оквиру оба сегмента одржаће се укупно 14 предавања, а њихови предавачи биће партнери конференције и инжењери cybersecurity компаније PULSEC и безбедносно-оперативног центра PULSOC, који су и организатори овог догађаја.

У складу са својим интересовањима, можете слушати део презентација из PROTECTION360, део из SOC360 трeка. Флексибилни сте у одабиру предавања које ћете на дан конференције посетити.

Присуство свим деловима програма конференције је бесплатно уз обавезну регистрацију која ће трајати најкасније до 10. октобра, односно до попуњавања места. За више информација о конференцији, агенди и регистрацији, посетите званичну страницу конференције.

Значајна подршка организаторима и учесницима биће  RU4M?  мобилна апликација и пословна друштвена мрежа за глобално умрежавање и организацију састанака, која ће као званична апликација PULSE360 олакшати праћење програма и интеракцију током конференције.

уторак, 17. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи