Читај ми!

Бредли Купер у главној улози – реклама за нову електричну Г- класу Мерцедеса

Амерички глумац, редитељ, продуцент и обожаватељ Г-класе Бредли Купер глуми у новом кратком филму „Мерцедес–Бенца” објављеном 13. септембра 2024. Модел Г- 580 са ЕК технологијом је прва потпуно електрична варијанта ванвременске „оф роуд” иконе.

Немачки произвођач аутомобила „Мерцедес–Бенц” представио је свој први потпуно електрични модел Г-класе. Задатак холивудског глумца Бредлија Купера осмишљен је да рекламом убеди познате личности и оне „дубоког џепа“ да купе овај модел „мерцедеса”.

„Г-класа је део мог живота скоро 20 година. За мене је увек био више од аутомобила: био је сапутник у свакој авантури”, истакао је Бредли Купер, глумац, филмски режисер и продуцент.

„Бредли Купер је био прави избор за ову светску премијеру и кампању јер је дугогодишњи обожавалац наше култне Г-класе. Као део наше вољене Г-породице, Бредли је права инспирација за прелажење граница”, нагласила је Бетина Фецер, потпредседница за односе с јавношћу и маркетинг „Мерцедес–Бенца”.

„Мерцедес” нас овом рекламом упознаје са најважнијим предностима Г-класе, модерним СУВ-ом који је одличан за вожњу по асфалту градских улица, али и по неприступачним теренима.

Светска премијера новог модела Г-класе одржана је у Лос Анђелесу, на Беверли Хилсу, у Френклиновом кањон парку, локацији коју посећују богати и славни, са великим поштовањем и афинитетом према Г-класи.

Електрична Г-класа у Немачкој кошта
око 142.000 евра, док верзија „едишн 1” у Европи кошта 192.524 евра.

У споту су наглашене могућности сјајног аутомобила који осваја наизглед неосвојиве стазе планина. Кад се аутомобил заустави на врху стрме литице, онда камера, којој је у фокусу плаво око Бредлија Купера, прелази на електричну плаву Г-класу, коју је глумац паркирао на гомили камења у центру града па укључио пуњач.

среда, 18. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи