Читај ми!

Том Брејди се запослио у авио-компанији

Нови послодавац бившег спортисте Тома Брејдија је авио-компанија „Делта ерлајнз“. Иако детаљи уговора нису објављени, поуздано се зна да некадашњи квотербек неће радити ни као пилот нити као стјуард.

Седмоструки шампион Супербоула проширује своје пословне подухвате након каријере проведене у НФЛ-у. Том Брејди придружује се „Делта ерлајнзу“ како би радио на интерној обуци запослених, а истовремено ће се појављивати и у екстерним рекламним кампањама.

Амерички авио-превозник навео је у саопштењу да ће Брејди постати „стратешки саветник“ компаније.

Брејди ће бити у посебном партнерском односу са „Делтом“ како би за више од 90.000 запослених у авио-компанији развијао и бирао „алате за тимски рад“ и учествовао у одабраним маркетиншким кампањама.

У својој првој години, 46-годишњи бивши спортиста радиће са запосленима у „Делта ерлајнзу“ на „укључивању у рад компаније, упознавању са њеном културом и урањању у њу“ и појављивати се у серијалу видео-клипова извршног директора „Делте“ Еда Бастијана заједно са предузетничким лидерима, филантропима и другим бизнисменима.

Иако детаљи о партнерству нису објављени, чини се да „Делта ерлајнз“ жели да користи Брејдија не само као заштитно лице компаније у рекламама већ и за нешто више, рекао је Ален Адамсон, маркетиншки стручњак и суоснивач консултантске куће „Метафорс“.

„Млађи потрошачи оцењују као мање веродостојно и убедљиво када компанија или бренд имају славну личност у разним снимцима. 'Делта' покушава да погледа како да то интерно искористи“, објашњава Адамсон.

Према његовој процени, Брејди би могао да се појави на обукама и едукативним тренинзима запослених како би говорио о тимском раду, превазилажењу тешкоћа и бољем сналажењу у непредвиђеним ситуацијама.

Пензионисани квотербек се последњих година све више укључује у пословне подухвате који и немају толико везе са спортом.

Основао је компанију за здравље и велнес "TB12 Sports", а успешни спортиста који је био у браку са манекенком Жизел Бундшен, такође је власник медијске компаније и линије одеће „Брејди бренд“ (Brady Brand).

Када је о спорту реч, мањински је власник британског фудбалског клуба „Бирмингем Сити“, а има инвестиције и у пиклболу, као и у првом првенству у тркама електричних чамаца.

Очекује се да ће Брејди ући и на терен спортских емитера, јер је 2022. године потписао уговор са Фокс спортсом који је наводно вредео 375 милиона долара за период од 10 година.

петак, 09. август 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару