Гламурозно краљевско венчање у Јордану, удала се принцеза Иман

Погледајте детаље са традиционалног, али и романтичног, краљевског венчања у Аману. Најстарија ћерка краља Абдулаха и краљице Раније, принцеза Иман, удала се за свог изабраника Џамила Александера Термиотиса.

Спектакл у краљевској палати у Аману, који ће се дуго памтити!

Двадесетшестогодишња принцеза Иман, друго од четворо деце јорданског краљевског пара, изговорила је јуче судбоносно "да" свом веренику Џамилу Александеру Термиотису. 

Свечаности су присуствовали чланови шире породице младенаца, који су завете традиционално разменили пред сведоцима, јорданским краљем Абдулахом Другим и његова два сина, престолонаследником Хусеином и принцом Хашемом.

Млада је изгледала заносно у романтичној Диоровој венчаници, украшеној елегантном чипком на попрсју и рукавима, која је истицала њену нежну фигуру, глокнасто се ширећи од струка, са богатим велом од чипке.

Вео је красила и луксузна троугласта Шоме дијамантска тијара.

Иман је стилом доказала да је права наследница своје мајке, увек беспрекорно елегантне краљице Раније, која важи за једну од најбоље одевених припадница краљевских породица у свету.

Ранија је то показала и на венчању своје ћерке, одабравши исту модну кућу, Диор, за своју свечану тоалету – крем макси струкирану хаљину од богатог плисеа, са широким рукавима до лаката.

Краљица, која није могла да сакрије сузе, одмах је радост поделила на Инстаграму, уз коментар:

„Иман, молим се да ти ово следеће поглавље у животу донесе онолико радости, љубави и смеха колико си ти нама донела током година. Честитке младожењи и невести."

Младу је до будућег супруга допратио њен старији брат, престолонаследник Хусеин, који ће и сам "стати на луди камен" у јуну, са својом вереницом из Саудијске Арабије Раџвом Калед бин Саиф. Јорданска краљевска породица имаће ове године два краљевска венчања.

Будућа јорданска краљица изабрала је за ову прилику прелепу жуту хаљину са плаштом српске модне креаторке Роксанде Илинчић.

Најпознатија српска дизајнерка још једном је доказала да је једно од најпрестижнијих имена у свету моде.

Највећи спектакл током традиционалне церемоније било је сечење сабљом огромне свадбене торте са шест спратова. 

Као што смо раније већ писали, младожења Џамил Александер Термиотис је бизнисмен и финансијер, партнер у једном инвестиционом фонду у Њујорку. Има 29 година. Рођен је у Каракасу у Венецуели, у породици грчког порекла.

Грчки медији писали су да његова породица традиционално сваке године посећује постојбину, острво Андрос у Кикладима.

Тврде да је врло имућан, а његово богатство процењују на десет до педесет милиона долара.

Уочи венчања, принцеза Иман је пре неколико дана приредила традиционално девојачко вече, на којем су својим стајлингом, као из „1001 ноћи”, осим ње, највише пажње привукле краљица Ранија и вереница престолонаследника Хусеина.

понедељак, 12. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару