Читај ми!

Фронтмен „Аеросмита“ Стивен Тајлер оптужен за сексуално напаствовање малолетнице

Певач америчког хард рок бенда „Аеросмит“, Стивен Тајлер, оптужен је за сексуални напад и повређивање, као и узроковање намерног емоционалног бола малолетници 1973. године, преноси „Ролинг стоун“. У тужби се такође тврди да је приморао на абортус.

Тужба је поднета у складу са калифорнијским законом о заштити деце, под којим је могуће да буде укинуто временско ограничење и застаревање ако се ради о жртвама злостављања у детињству.

Упркос томе што Тајлер није именован у тужби, жртва Џулија Холкомб јавно је говорила о свом наводном односу са музичарем који је тада имао 25 година. Она тврди да је њихова веза трајала три године.

У тужби се цитирају делови Тајлерових мемоара из 1997. године у којима пише да је замало „узео тинејџерку за жену" и да су му њени родитељи „преписали старатељство како ме не би ухапсили ако је одведем преко границе. Одвео сам је на турнеју са мном“.

Халкомбова наводи да јој је певач давао дрогу и алкохол. Такође тврди да је са 17 година остала трудна са њим, али да је он убедио да оде на абортус.

Осим тога, у тужби се истиче и да је Тајлер „убедио у то да верује да су у романтичној љубавној вези“. Тврди и да је музичар у хотелу, након што га је упознала 1973. године на концерту „Аеросмита“, извршио над њом неколико ствари које би се могле подвести под криминално сексуално понашање.

У својим мемоарима, Тајлер је писао о неименованој тинејџерки: „Имала је 16 година, знала је како да буде неваљала и није имала длаке на њој.“

„Имао сам 26 година, а она једва довољно да добије возачку и невероватно секси, лудо сам се заљубио у њу“, наводи се у мемоарима.

Певач такође у књизи пише да је она била оно што је његово срце желело и „његов партнер у злочинима страсти“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 13. август 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару