Читај ми!

Тајна срећног брака са млађим мушкарцем: Хајди Клум

Трећа срећа! Да ли је у трећем браку са 16 година млађим мушкарцем Хајди Клум пронашла љубав за цео живот?

Са својих 49 година, немачки топ-модел и водитељка, некадашњи познати „Викторијин анђео“, Хајди Клум, изгледа фантастично. Као да нема више од 30 година и да је у јеку манекенске каријере, њено тело и даље је апсолутно савршено, осмех јој не силази са лица, а тен никада није био блиставији.

Да ли је тајна у томе што је, у трећем браку са 16 година млађим музичарем, гитаристом познатог бенда „Токио хотел“, Томом Каулицом, срећнија него икада раније?

У љубави Хајди Клум никада није патила од предрасуда. Не занимају је ни године, ни боја коже, ни конвенционални стереотипи лепоте. Са првим мужем, аустралијским фризером и стилистом, много старијим од ње, Риком Пипином, била је у браку пет година.

Емотивна веза са 23 године старијим менаџером Формуле 1, Флавиом Бријатореом, окончана је разочарањем. Када је већ била трудна, Хајди је открила да је партнер вара.

Онда се на први поглед заљубила у британског певача Сила, који је био уз њу када је родила Бријатореово дете, ћерку Лени. Десет година старији певач запросио је Хајди на необичном романтичном путовању, на врху канадског глечера, у иглу специјално направљеном за ту прилику, а венчали су се у Мексику.

У браку, који је трајао седам година, Хајди и Сил добили су троје деце, два сина и ћерку. Певач је одувек био и једини отац њене најстарије ћерке, па ју је убрзо, уз сагласност биолошког оца, и формално усвојио.

Иако су на интимној церемонији пред децом сваке године на годишњицу брака обнављали заклетве на вечну љубав, брак ипак није опстао и 2014. су се и формално развели.

Док је јавност углавном ћутала када је била у везама са знатно старијим мушкарцима, нашла се на мети критика када је ступила у везу са 13 година млађим кустосом Витом Шнабелом. За оговарања злонамерних није много марила. У једној телевизијској емисији је рекла да није важно оно што други говоре, него да ли вам је са том особом дивно када затворите врата и заједно проводите време.

А онда је 2018. упознала њега, гитаристу немачког бенда „Токио хотел“, Тома Каулица. Његовог брата близанца и колегу из бенда, певача Билија, упознала је неколико година раније у шоу-програму у чијем је жирију била, не слутећи да ће јој он једног дана постати девер.

Према сопственом признању, Том је као жену чини срећном, више него било који мушкарац пре њега. Запросио ју је на Бадњи дан, замоливши и њену децу да му помогну. Сервирали су јој заједнички доручак у кревету, а на тацни је, осим ђаконија, била и кутијица с прстеном.

Пар се тајно венчао прво у Америци, а потом и на луксузној јахти на италијанском острву Каприју. Занимљиво је да је исто острво за своје венчање са 14 година млађим колегом Кристофером Бекасом изабрала и холивудска глумица Мира Сорвино петнаест година раније.

Судећи према фотографијама које готово свакодневно поставља на друштвене мреже, Хајди је у трећем браку пресрећна. Истини за вољу, манекенка је толико младолика и атрактивна, да од свог супруга уопште не изгледа старије. Често позира заједно са најстаријом ћерком Лени, која је у међувремену изградила успешну каријеру фото-модела и изгледа као мамина млађа сестра.

Ипак, понекад је приморана да одговара и на новинарска питања о разлици у годинама, али каже да о томе не размишља. Када би бринула и због тога, тврди, то би јој само додало понеку бору на лице.

У једном интервјуу је, одговарајући на питање одакле јој тај младалачки сјај на лицу који из ње избија, у шали одговорила: „Сијам, јер сисам Томову младу крв, као вампир – то радим!“ И додала: „Добро га познајем, лепо се слажемо, коначно сам пронашла оног правог.“

И тиме је вероватно заувек запушила уста злонамернима који су је оговарали.  

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 14. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару