Читај ми!

Кекс и бомбоне у облику одгризеног увета – заједнички бизнис Тајсона и Холифилда

Прва асоцијација на Мајка Тајсона углавном је моменат када он гризе део увета противнику Евандеру Холифилду. Тај меч, одржан 28. јуна 1997, обележио је историју бокса а њих двојица постала су не само пријатељи већ и партнери у бизнису. С обзиром на то да се приближава Божић, одлучили су да лансирају кекс и гумене бомбоне од канабиса у облику увета коме недостаје један део.

Још 2018. године Тајсон је почео да се бави производњом екстраката од легалног канабиса. Наиме он гаји марихуану на свом ранчу од 16 хектара у Калифорнији, у једном делу пустиње која се налази на 95 километара југозападно од Националног парка Долина смрти.

Половина ранча је посвећена узјагању марихуане, а на остатку се налазе разни објекти од којих и један посвећен школи "Tyson Cultivation School".

Одатле је потекла и идеја да се започне за производњом "Holy ears", производом новонастале компаније "Carma Holdings" у којој је Тајсон партнер управо са бившим противником Холифилдом.

„Задовољство ми је што могу да удружим снаге са бившим противником и старим пријатељем, те да наше спортске борбе можемо да претворимо у партнерство које може имати добар утицај на људе“, написао је Тајсон.

С друге стране Холифилд је изјавио да су он и Тајсон били спортски противници, али да је ноћ те 1997. године променила њихове животе.

„Тада нисмо били свесни колико смо и као јаки спортисти, патили. Данас, двадесет година касније желимо да са светом поделимо медицину која је нама требала током каријере“, каже Тајсон и додаје да вероватно не би одгризао Евандеру део увета да је тада имао прилику да користи канабис.

Гумене бомбоне од канабиса ће бити произведене са три укуса: Cherry Pie Punch, Sour Apple Punch и Black Eye Berry. Све вегански и без глутена.

Тајсон има и свој подкаст "Hotboxin with Mike Tyson" у коме је 56-годишњи боксер изјавио: „Када се гледам у огледалу видим ове мале флеке на зиду и кажем себи да се ближи крај мог трајања на овом свету. То је врло скоро. Наравно, сви ћемо умрети једног дана“.

Ајрон Мајк у подкасту прича и о томе како је проблематичан однос са новцем чак и када га имаш много. За њега се верује да је током каријере зарадио пола милијарде долара.

„Када имаш много новца тешко је наћи некога ко ће те заиста волети. Када имаш много новца мислиш да си непобедив, али то није тачно. Новац ти не дарује здравље и не штити те од болести или несрећа. Још мање те штити од смрти“, нагласио је Мајк.

Последње вести о Тајсону датирају још из априла ове године када је у авиону ударио песницом једног путника који га је провоцирао и то пет пута. Можда су и самом Мајку потребне велике количине кекса и бомбона које ће се појавити на тржишту пред Божић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 14. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару