Читај ми!

Тајна срећног брака са млађим мушкарцем: Мира Сорвино

Холивудска глумица и оскаровка Мира Сорвино већ 18 година је у срећном браку са 14 година млађим колегом Кристофером Бекасом, са којим има четворо деце. Не крије колико је супруг и породица чине срећном и испуњавају њен живот.

Живот јој није увек био бајковит.

Ћерка летос преминулог глумца Пола Сорвина, имала је трауматичних момената, како у приватном животу, тако и у каријери. Глумица, чији је таленат награђен 1996. Оскаром и Златним глобусом (за маестрално одигран лик проститутке и порно старлете, која је истовремено једно неискварено, наивно и невино биће, у филму Вудија Алена Моћна Афродита), могла је да оствари и још запаженију каријеру у Холивуду.

Мира је завршила престижни Харвард универзитет, а занимљиво је да одлично говори и мандарински, јер је током студија годину дана била на размени студената и живела у Пекингу.
Друштвено и политички је веома ангажована, а амбасадор је УН за акутни проблем трговине људима.

Осим талента и глумачког педигреа, она има и све друге физичке предиспозиције да би била звезда. Са својих 55 година и 178 цм висине и даље је изузетно атрактивна и лепа плавуша, са беспрекорно извајаном фигуром и ногама на којима јој могу позавидети многе лепотице из света филма. Крајем деведесетих, две године је била у вези са прослављеним редитељем Квентином Тарантином.

Атрактиван изглед често може да буде и контрапродуктиван.

Како је открила медијима пре неколико година, и она је била на мети уцена холивудског продуцента и осуђеног сексуалног предатора Харвија Вајнстина, па неке улоге није добила, јер није желела на такве уцене да пристане.

Такође, њену рану младост обележила је још једна траума. Признала је да је као 16-годишњакиња била жртва силовања, али идентитет починитеља није открила.

Љубавну и животну срећу пронашла је 2003. поред колеге глумца и редитеља Кристофера Бекаса. Када су се упознали она је имала 36 година, а он 22, али разлика у годинама није била апсолутно никаква препрека њиховом складном и хармоничном односу.

Већ наредне године су се венчали, прво у Санта Барбари, а потом и на романтичном острву Каприју, које је било логичан избор, јер је то Мирино омиљено место на кугли земаљској, а породица Сорвино је италијанског порекла.

Мира и Кристофер имају четворо деце, два сина и две ћерке. Четврто дете младолика глумица је родила у 45. години.

На друштвеним мрежама често са пратиоцима дели колико је супруг и породица чине испуњеном, оствареном и срећном.

Обожава да викенде проводи са њима, најчешће на плажи, а онда заједно једу за великим столом и вече проводе гледајући неки филм или играјући друштвене игре. Породица има и три пса и мачке.

Воли да гледа наступе своје деце. Најстарија ћерка Матеа је одлична плесачица, најмлађа Луција не испушта из руку микрофон, док су дечаци сјајни бејзбол играчи.

Највише воли да им спрема шпагете са домаћим сосом од парадајза и босиљком из своје баште.
За свог супруга каже да осећа као да се познају откад су били бебе и да су једно другом највећа подршка.

Своју везу и страст одржавају тако што обавезно издвајају време за себе и изласке удвоје, иако брига о многочланој породици захтева много времена.

Не подноси окрутност, плиткоумље и предрасуде.

Толико воли Селинџеров роман Ловац у житу, да је једном од синова дала име Холден, по главном јунаку.

Пошто је њен супруг Кристофер скандинавског порекла, цела породица планира да посети Норвешку и Шведску и истражи своје викиншке корене.

среда, 14. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару