Читај ми!

Максима или Матилда – мртва трка која је краљица елегантнија

Недавне посете белгијског краљевског пара Литванији и холандског краљевског пара Грчкој биле су прилика да две краљице истанчаног стила покажу своје раскошне тоалете.

Супруге краљева Холандије и Белгије, Максима и Матилда, спадају у најелегантније даме у европским краљевским породицама. Врло сличног укуса и стила, две краљице често бирају и идентичне моделе гардеробе, а дешавало се да се на неким догађајима појаве готово исто обучене.

Обе најрадије носе децентне креације белгијске модне куће Натан и атрактивне шешире Фабијен Делвињ. Не устручавају се да комбинују смеле живе боје, често у нијансама националне заставе.

Холандски краљевски пар ових дана је боравио у посети Грчкој, док је белгијски краљевски пар прошле недеље посетио Литванију.

Била је то прилика да две краљевске даме још једном покажу све одлике свог истанчаног стила, а ми ћемо настојати да упоредимо шта су одабрале да обуку у сличним приликама. Сами просудите чије вам се одевне комбинације више допадају.

За долазак авионом и први сусрет са литванским домаћинима, супруга белгијског краља Филипа обукла је удобни Зара капутић комотног кроја и панталоне, док је супруга холандског краља Вилема-Александера у Атину стигла у потпуности у драп нијансама, оделу са панталонама бренда Натан.

Протоколарни догађаји првог дана посете за Матилду су протекли у сивкастим тоновима Армани капута и ташне идентичног принта, док је Максима током обиласка Акропоља имала хаљину у стилу грчке народне ношње, атинске модне куће Зевс и Диона, као омаж домаћинима.

Гала банкет, традиционална завршница првог дана званичне посете за краљице је прилика да, осим елегантних балских хаљина, покажу и раскошне примерке тијара и накита из краљевских ризница.

Холандска краљица поново је изабрала грчки бренд, премијерно обукавши дугу бордо хаљину једног од најпознатијих грчких креатора Христоса Костарелоса, уз Мелерио рубинску тијару, брош и минђуше.

Белгијска краљица се у Виљнусу појавила у гламурозној црвено-наранџастој свиленој хаљини цветног дезена, са огртачем, Натан високе моде, а на глави је имала дијамантску Волферс тијару.

У одевним комбинацијама наредних дана Матилда је остала верна Натан бренду, у црвеној хаљини и кратком капутићу од мохера, те рајфу за косу у истој нијанси Фабијен Делвињ.

Максима је такође заблистала у струкираној хаљини са огртачем у пудер розе нијанси Клаеса Иверсена.

Исти бренд Максима је одабрала и за свечани концерт у завршници посете, истакавши свој високи стас асиметричном тамноцрвеном дугом хаљином, док је Матилда у таквој прилици носила металик јакну и сатенску светлуцаву миди хаљину куће Армани.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 14. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару