Читај ми!

Краљ Чарлс добио оловку „за сваки случај“ да се не мучи с пенкалима

Након два инцидента са пенкалима у ситуацијама када је потписивао важна документа протеклих дана, краљ Чарлс добио је на поклон хемијску оловку од једне Велшанке. Присутни су праснули у смех укључујући и новог монарха.

Током прве званичне посете Велсу нови британски монарх добио је хемијску оловку. Овај гест најпре је збунио Чарлса Трећег, али је жена која му је пружила оловку брзо реаговала и објаснила: „За сваки случај“.

На срећу, нови краљ је схватио све као добру шалу и почео да се смеје заједно са окупљенима.

Овај гест неће схватити они који не знају за две ситуације са пенкалом у којима се током протеклих недељу дана нашао Чарлс Трећи.

Британски краљ пролази кроз невероватно напоран и стресан период. Од смрти краљице Елизабете Друге 8. септембра, Чарлс је постао нови монарх и од тада присуствује бројним церемонијама у различитим крајевима Велике Британије.

Истовремено тугује због губитка мајке док су очи читаве планете упрте у њега. То не може бити лако, а у неколико ситуација је реаговао бурније.

Први инцидент догодио се прошле суботе, 10. септембра, када је, пошто је званично проглашен новим сувереном нације, краљ Чарлс потписао званична документа.

Међутим, овај историјски тренутак покварила је посуда са пенкалом и мастилом која му је сметала да се потпише. Краљ је направио гримасу док је асистент склањао посуду, а снимак и фотографије Чарлсове реакције одмах су обишле планету.

Неколико дана касније, у среду, 14. септембра, још једно наливперо изазвало је гнев краља. У краљевској резиденцији замка Хилсбороу у Северној Ирској, мастило је почело да капље са пенкала док је покушавао да се потпише у књигу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 15. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару