Читај ми!

Маск пориче да је имао аферу са женом свог најбољег друга, суоснивача Гугла

Илон Маск се поново нашао у центру пажње јавности - овог пута, због гласина о скандалозној афери са Никол Шанахан, супругом његовог дугогодишњег пријатеља, суоснивача „Гугла“, Сергеја Брина.

Протеклих неколико дана нашироко се писало да је Илон Маск имао аферу са предузетницом Никол Шанахан, супругом суоснивача „Гугла“, Сергеја Брина. Гласине су се појавиле након што је Волстрит џурнал објавио причу у којој се позива на добро обавештене изворе.

У чланку се тврдило да су се Илон и Никол „упустили у кратку аферу прошле јесени“, што је, како је рекао добро обавештени извор, навело Сергеја „да поднесе захтев за развод почетком године“.
У тексту се такође додаје и да је наводна афера „раскинула“ дуготрајно пријатељство Илона и Сергеја.

Међутим, у Илон Маск се огласио на Твитеру одлучно негирајући да је икада имао аферу са Никол.

Одговарајући на објаву на Твитеру која је садржавала чланак Волстрит џурнала, под насловом „Пријатељство Илона Маска са Сергејем Брином прекинуто због наводне афере“, технолошки могул је целу ствар назвао "total bs" (тотално ср...).

„Ово је тотално ср. Сергеј и ја смо пријатељи и синоћ смо били заједно на забави!“, написао је Маск.

„Видео сам Никол само два пута за три године, оба пута у присуству великог броја људи. Ништа романтично“, додао је.помогнем у борби против депопулационе кризе

Поред тога, Илон је одлучио чак и да искрено изнесе неке детаље о свом сексуалном животу.

„Нисам имао секс годинама (уздах)“, написао је.

„Проклетство, чак ни на одмору?“ упитао је један корисник, позивајући се на његово недавно луксузно путовање на Миконос са групом пријатеља. „Не“, одговорио је.

Међу бројним обожаваоцима који су били збуњени Илоновим успутним открићима, неколико се брзо сетило његових недавних коментара о самопроглашеној мисији да „помогне у борби против депопулационе кризе“ тако што је постао отац деветоро деце.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару