Читај ми!

Папирне наруквице са суђења Џонија Депа и Амбер Херд продају се и за пет хиљада долара

Неки од упорних обожавалаца Џонија Депа, или Амбер Херд, који су присуствовали суђењу за клевету између бивших партнера у округу Ферфакс у Вирџинији, одлучили су да на интернету продају своје папирне наруквице које им је стављало судско обезбеђење. Цена вртоглава, поједини мисле да вреде и пет хиљада долара.

Полицијско обезбеђење у судници округа Ферфакс публици којој је било допуштено да буде у судници током процеса по тужби за клевету између Џонија Депа и његове бивше партнерке, Амбер Херд, као меру контроле стављали су папирне наруквице у различитим бојама на којима је био исписан датум.

Неки од оних који су примљени у зграду суда сада су проценили да би те папирне наруквице за једнократну употребу могли да уновче и на сајтовима за аукције, као што је иБеј, на пример, за овај сувенир траже 850 долара, али има и оних који траже чак и 5.000 долара.

„Ово је део историје из живота звезда“, написао је један продавац, који је као почетну цену за своју плаву наруквицу са 20. дана суђења ставио износ од 4.999 долара. Чак је и детаљно описао стање наруквице:

„Наруквица је исечена да бих могао да је скинем са зглоба, не можете је поново закачити без употребе лепка или траке; али мислим да би најбоље било да је урамите“.

Бела наруквица са 16. дана суђења већ има шест понуђача. Тај продавац је написао о предмету за продају: „Продавац је чекао испред зграде суда да би сео у публику и лично гледао суђење Депу против Херд“.

Познати глумац тужио је своју бившу партнерку Амбер Херд због тврдњи изнетих у чланку у Вашингтон посту из 2018 да ју је злостављао. Хеардова је је поднела противтужбу, а суђење по тужби за клевету завршено је ове (2. јуна) пресудом углавном у Депову корист.

Порота је утврдила да је Херд оклеветала Депа по све три тачке и досудио му 10 милиона долара одштете и пет милиона долара казнене одштете. Херд је добила два милиона долара надокнаде штете, али не и казнену одштету.

И док многи обожаваоци желе да уновче сувенире са суђења, Амбер Херд изгледа има проблема да сакупи 10,4 милиона долара за одштету Депу. Њена адвокатица је на питање новинара одговорила да она апсолутно не може да сакупи тај новац, посебно јер је потрошила више од шест милиона само на суђење.

Међутим, адвокатица је уверена да ће током жалбеног поступка успети да смање износ који треба да плати.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару