Читај ми!

Шон Пен: Због кукавичких гена мушкарци су фармерке заменили за сукњу

Оскаровац Шон Пен је у интервјуу за Индепендент, коментаришући однос према мушкости у данашњем друштву, изнео став да су „кукавички гени“ навели мушкарце да уместо фармерки обуку сукњу.

Током недавног интервјуа за Индепендент Шон Пен је, између осталог, рекао и да је у животу био са јаким женама које нису схватале мушкост као вид угњетавања према њима.

„Мислим да су мушкарци, по мом мишљењу, постали прилично феминизирани“, тврди познати глумац и додаје да су „кукавички гени“ навели мушкарце да фармерке замене сукњама.

Раније овог месеца Пен је за iNewspaper такође рекао да нема, нити је икада имало везе са мушкошћу ако је неког груб или злоставља и не поштује жене.

„Али не мислим да, како бисмо били фер према женама, треба да постанемо оне“, тврди глумац и редитељ.

Пен тренутно промовише свој нови акциони филм Дан заставе, у коме глуми са својом тридесетогодишњом ћерком Дилан Пен коју је добио у браку са колегиницом Робин Рајт.

Интервјуу је присуствовала и ћерка, а наводно, новинар који је водио разговор тврди да је по завршетку Дилан отишла ћутећи „загледана у празно“ због очевих коментара.

Ново редитељско-глумачко остварење Шона Пена засновано је на мемоарима Џенифер Вогел Flim-Flam Man из 2004. и говори о њеној борби да се помири са прошлошћу свог оца преваранта. Филм је, међутим, до сада добио прилично помешане оцене публике и критичара.

Пен објашњава да је ову књигу поклонио ћерки када је имала 15 година и замолио је да размисли да ли би желела да глуми младу Џенифер. Пошто никада раније није глумила, Дилан признаје да није хтела да прихвати очеву понуду.

„Никада нисам желела да будем пред камерама. Никада о себи нисам размишљала као о глумици“, додала је Дилан мада, наравно, није била у могућности да се држи подаље од тог посла с обзиром на то да је цела породица у њему. Њен деда, отац Шона Пена, био је глумац и редитељ Лео Пен. Бака, Шонова мајка, Ајлин Рајан, такође је глумила и често се појављивала у филмовима свога сина, док је њена мајка, Робин Рајт, већ у 21. години постала позната после улоге у филму Принцеза невеста.

Дилан је напустила родитељски дом већ са 18 година и радила као конобарица и достављач пица. Током година, прихватала је различите послове на филму, али иза камере. Сматрала је да је глума глупо занимање. Ипак, постепено се предомислила и 2015. је дебитовала у хорор филму.

Њен отац, у међувремену, није одустао од идеје да уради филм Дан заставе, нити од намере да у њему глуми Дилан.

Када је Дан заставе објављен у Америци, Шон Пен је јасно ставио до знања да жели да се филм гледа у биоскопима, али под условом да су купци карата вакцинисани против ковида.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару