Читај ми!

Арнолд Шварценегер и Марија Шрајвер су се коначно развели, деценију након подношења захтева

Арнолд Шварценегер и Марија Шрајвер су коначно, званично разведени, више од деценије након што је бивша прва дама Калифорније поднела захтев за окончање њиховог брака.

После последњег рочишта, суд је коначно потврдио развод, а раније током децембра је потписан и споразум о подели имовине, како преноси Ел-Еј тајмс.

Вест о разводу бодибилдера, глумца и бившег гувернера Калифорније, Арнолда Шварценегера, и Марије Шрајвер, новинарке и књижевнце, сестричине Џона Ф. Кенедија, појавила се у јавности у мају 2011, отприлике четири месеца након што је Шварценегер окончао свој други мандат на челу Калифорније.

Пар је био у браку 25 година и имали су четворо деце: Кетрин, Кристину, Патрика и Кристофера.

У јавности су се појавиле две верзије приче о разлозима развода – његова и њена – али и даље врло нејасне.

Шрајвер је поднела захтев за развод 1. јула 2011, у петак пре празничног викенда, очигледно са циљем да ова вест буде што мање примећена у медијима. То је била обострана жеља јер су одмах ставили до знања да не желе да коментаришу, нити да ће било ко од пријатеља или породице давати коментаре на ту тему.

Прича о разводу популарног пара је једно време пала у заборав, све док се у медијима 2012. године није појавила вест да је Шварценегер 1996. године добио дете – Џозефа Баену, који невероватно личи на свог оца – са Милдред Баену, која је радила у кући као домаћица. Шрајверова је у то време такође била трудна.

Милдред Баена и њен супруг Рохелио раздвојили су се убрзо након што се Џозеф родио и званично развели 2008. Шварценегер је тврдио да није знао да је Џозеф Баена његово дете све док син није почео да личи на свог биолошког оца.

Испоставило се да су се Шрајвер и Шварценегер раздвојили убрзо након што јој је он потврдио ту информацију на саветовању код породичног терапеута 2011. године.

„Чим смо сели, терапеут се окренуо према мени и рекао: 'Марија је хтела да дође овде данас и да пита за дете – да ли сте постали отац детета са својом домаћицом Милдред'“, написао је Шварценегер у својим мемоарима Тотал рикол: Моја невероватно истинита животна прича.

Шварценегер је признао да је истина, али је додао и да је она „савршена жена“ која га и даље јако привлачи. Но штета је већ била учињена, посебно што то није било његово једино неверство, а извињење није помогло.

Још од разлаза, оба бивша супружника су у новим везама.

Претпоставља се да је поступак развода тако дуго трајао што због недостатка мотивације у комбинацији са компликованом имовинскм ситуацијом. Наводно, Шварценегер и Шрајверова заједо имају имовину вредну око 400 милиона долара, како наводи портал ТЗМ, и нису имали предбрачни уговор.

понедељак, 19. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару