Читај ми!

"Зверка"- још једна оптужба за силовање, Крис Нот није знао за "не"

Недавно је одржана премијера серије „Секс и град“, после које су се огласиле две женске особе са тврдњом да их је глумац сексуално злостављао. Наводе да се недолично понашање глумца догодило у размаку од десет година. Оптужбама се недавно придружила још једна жена.

Глумца Криса Нота, популарну Зверку гледали смо у серији Секс и град годинама уназад. Изгледа да глумац није онакав  како се представља у јавности. Слику о њему пољуљале су приче две женске особе, Зое и Лили, које су га отпужиле за силовање, које се догодило 2004. и 2015. године. Тврде да глумац није знао за „не". Наводе да су се инциденти догодили у Лос Анђелесу и Њујорку.

Једна од њих под псеудонимом Ава, тврди како је глумац насрнуо на њу када је имала 18 година. Недавно се огласила и трећа жртва.

На све оптужбе Крис Норт истакао је да су се односи догодили уз обострани пристанак.

Ава истиче да се све догодило у једном њујоршком ресторану 2010. године, где је она радила као хостеса и певачица.

„Пошто се ресторан затворио, глумац је дошао до мене, гурну ме је ка столу и додиривао. На моје не, није реаговао. Успела сам да га убедим да ћемо се видети на другом месту, па је одустао, а ја сам побегла кући", рекла је Ава. Крис Нот је и ове наводе негирао.

„Крис не познаје ту девојку, и никада не би прешао границу на тај начин", истакао је човек задужен за односе са јавношћу славног глумца.

Рекламни спот који је објавила компанија за производњу справа за вежбање „Пелатон", почиње са Крисом Нотом, који тумачи лик господина Зверке, како седи у романтичној атмосфери испред камина са Џес Кинг, иначе инструкторком и заштитним лицем компаније која се такође појавила у једном од наставака.

Америчка компанија „Пелатон" скинула је нову рекламу са глумцем Крисом Нотом, због оптужби у медијима за сексуално узнемиравање неколико жена.

„Свака појединачна оптужба за сесуални напад мора се схватити озбиљно. Нисмо били свесни ових оптужби када смо снимали рекламу. Престали смо да емитујемо рекламу и повукли повезане постове на друштвеним мрежама", истакли су су из фирме „Пелатон".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару