Читај ми!

Монако – принцеза Шарлен на тајној локацији, "Мама, недостајеш нам",  поручила деца

У Монаку је обележен национални празник, а прослави, као што је било најављено неколико дана раније, из здравствених разлога није присуствовала принцеза Шарлен, иако се недавно вратила у кнежевину после вишемесечног одсуства.

Принцу Алберту од Монака подршку је пружала породица, шестогодишњи близанци, Жак и Габријела, као и старија сестра, Каролина од Хановера, која најчешће,  у одсуству принчеве супруге, преузме улогу прве даме. То је чинила и за оца, принца Ренијеа, после смрти своје мајке Грејс Кели.

Шарленина деца су, у знак подршке мајци, носила цртеже са натписима: Мама, волимо те, недостајеш нам.

Осим Каролине, њене деце и унука, ту су били и остали потомци Грималдијевих, принцеза Стефани и њена деца.

Како је кнежевска палата најавила пре неколико дана, принцеза Шарлен није присуствовала прослави националног празника, јер њено здравствено стање још није најбоље. О њеном здравственом стању принц Алберт је детаљно говорио у интервјуу магазину People на национални празник.

Он је објаснио да принцеза данима није добро спавала ни јела, да је још изузетно исцрпљена и физички и емоционално, да је изгубила на тежини и да би због тога могла да буде подложнија инфекцији од ковида. Зато се налази у једној здравственој установи, а тачна локација није обелодањена, ради заштите њеног здравља и приватности. Ипак, речено је да је та здравствена установа ван Монака, али не далеко.

Алберт је поново демантовао гласине да је реч о било каквој брачној кризи, као и да Шарленино лоше здравствено стање нема везе ни са ковидом ни са естетском хирургијом.

Такође, мало је додатно заинтригирао јавност, рекавши да је принцеза смештена у ту установу својевољно, да је претходно са њеном браћом разговарао како на најбољи начин да јој помогну и да је важно што је она схватила да јој је помоћ потребна. 

Да подсетимо, раније је саопштено да је принцеза имала неколико операција током свог дугог боравка у отаџбини, Јужноафричкој Републици, где је добила компликовану упалу уха и носа после стоматолошке интервенције. 

У кнежевини настоје на све начине да демантују гласине да је брак принца Алберта у кризи, али им то очигледно све мање полази за руком. 

Како би убедили јавност да је у односима све у реду, свечаностима је присуствовао Шарленин брат, Герет Витсток, а оркестар националне гарде носио је боје заставе Јужне Африке на својим инструментима.

Прослава је завршена традиционалним балом у Грималди форуму, а даме су се определиле за одећу тамних тонова, можда и да би дочарале тешке тренутке кроз које породица пролази.

Гала вече је имало шпанску атмосферу, за шта се побринуо чувени тенор Пласидо Доминго, који је овом приликом представио сопствено дело Шпанска ноћ, уз помоћ балетског ансамбла Антонија Гадеса и подршку колега, тенора Исмаела Ђордија и сопрана Сајое Ернандес.

 

понедељак, 19. август 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару