Читај ми!

То је то – „Аба“ ће се опет разићи, али овог пута заувек

Тек што су се поново окупили како би „променили музичку индустрију“, група „Аба“ је најавила да ће се по завршетку турнеје разићи, али овог пута заувек.

Позната шведска четворка коју чине Бјорн Улвес, Бени Андерсон, Агнета Фалтског и Ани-Фрида Лунгстад, запрепастили су своје поклонике широм света када су прошлог месеца објавили да се поново окупљају.

Али у недавном интервјуу за Гардијан, Бени и Бјорн су потврдили да ће свако заувек отићи својим путем након што њихов албум Voyage буде објављен.

„То је то“, рекао је Бени. „Тако мора бити, знаш“.

Позивајући се на претходни интервју у којем је такође најављивао да ће се „Аба“ разићи непосредно пре него што се то стварно и догодило, Бени напомиње да 1982. године није рекао да је „То, то“.

„Никада нисам рекао да се 'Аба' неће поново догодити. Али сада могу да вам кажем: то је то“, одлучно је потврдио Бени Андерсон.

Омиљени „Супер труперси“ најавили су своју кратку повратничку турнеју прошлог месеца, а Voyage би требало да буде објављен 5. новембра.

Футуристичка концертна турнеја почеће у мају, а четворка ће наступити дигитално као „Абатарс“. Voyage ће бити значајан пројекат који подразумева и изградњу арене за 3.000 људи, наступе бенда од 10 чланова уживо и 800 аниматора задужених за стварање дигиталних верзија чланова „Абе“.

„Истини за вољу, главна инспирација за поновно снимање дошла је управо због стварња овако чудног и најспектакуларнијег концерта о коме сте могли да сањате“, тврди мушка постава „Абе“.

„Моћи ћемо да седнемо у публику и гледамо наше дигиталне копије како изводе наше песме на бини у арени направљеној по мери, у Лондону следећег пролећа. Чудно и дивно! Свима вама који сте нас стрпљиво пратили на овај или онај начин протеклих деценија: Хвала вам што сте чекали - време је да започнемо ново путовање“, додају.

„Ми то једноставно зовемо Voyage и заиста пловимо у непознатим водама. Уз помоћ наших млађих, путујемо у будућност. Није лако објаснити, али тако нешто никада до сада није урађено“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару