Читај ми!

Шакирина ташна страдала у њеном окршају са дивљим свињама у Барселони

Из обрачуна са две дивље свиње у парку у Барселони као губитник је изашла Шакирина ташна. Певачица се на Инстаграму пожалила да су животиње умало њену торбу одвукле у шуму, али да она није повређена. Успела је да спасе и мобилни телефон.

Показујући своју подерану и прљаву ташну, Шакира је у видео-клипу на Инстаграму рекла да су је напале дивље свиње у Барселони, пише британски Гардијан.

„Погледајте шта су ми урадиле са торбом две дивље свиње које су ме напале у парку. Хтеле су да моју ташну, у којој је био и мобилни телефон, одвуку у шуму“, узбуђено је описивала кантауторка у Сторију свој сусрет са животињама.

Дивље свиње постале су распрострањен проблем у европским градовима, јер се урбано окружење проширило и тако ушло на територију станишта ових животиња.

У одвојеном инциденту у којем је учествовало двоје дивљих прасића, украден је лаптоп од човека који се сунчао наг у Берлину. Нудиста је успешно уловио свињу и њена два прасета и вратио свој лаптоп, али не пре него што су га суграђани фотографисали.

Прошлог маја, гладни вепрови сатерали су Римљанку у ћошак и украли јој намирнице које је носила кући из продавнице.

Ситуација је слична и ван Европе па су дивље свиње постале сметња и у градовима од Хонгконга до Хјустона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи