Читај ми!

Путиново тајно оружје за Трампа – привлачна преводитељка

Руски председник Владимир Путин повео је са собом привлачну преводитељку на састанак који је имао са Доналдом Трампом на самиту Г20 у Осаки 2019. године како би одвукао пажњу америчком председнику, тврди бивша саветница Беле куће Стефани Гришам.

У још необјављеним мемоарима, Гришамова тврди да је Фиона Хил, бивша директорка Националног савета за безбедност задужена за Европу и Русију, приметила Путинов суптилни покушај да Трампу одвуче пажњу са преговора.

„Када је почео састанак Фиона Хил ме је тихо питала да ли сам приметила Путинову преводитељку, атрактивну бринету са дугом косом, лепим лицем и сјајном фигуром“, пише Гришамова у делу књиге у који је увид имао Њујорк тајмс.

Хилова јој је рекла да сумња да је Путин одлучио да је поведе да би одвукла пажњу Трампу.

Руски медији су касније утврдили о коме је реч – преводитељки министарства спољних послова Дарији Бојорскаји. Након објављивања ове бизарне теорије, њене фотографије пренели су многи медији.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи