Читај ми!

Зашто је Били Ајлиш са дречавозелене косе прешла на платинастоплаву

Били Ајлиш је открила да је косу офарбала у платинастоплаву боју, јер је желела да „привлачи мање пажње у јавности“.

У интервјуу за магазин Elle, 19-годишња певачица рекла је да је због претходне боје косе – флуоресцентне зелене имала осећај да „нигде не може да се опуштено појави".

У марту је певачица поделила видео на Инстаграму, у којем је открила нови стил платинасте плавуше. Видео је од тада добио више од 47 милиона прегледа.

Ајлиш је рекла да са зеленом косом није могла да иде нигде, и да је била „лака за препознавање", па је постала жељна анонимности.

Објаснила је да се толико навикла да је у јавности препознају по коси и иду за њом, да чак и пошто је постала плавуша, инстинктивно покушава да сакрије главу у јавности.

„Отишла сам у парк са пријатељем и рекла сам да не могу да скинем капуљачу јер сам престрављена од папараца. Ипак, мој пријатељ ми је рекао да слободно скинем капуљачу јер ми се ништа лоше неће догодити. Тако је и било, осећам се као нова особа", објаснила је Били.

Још један фактор иза одлуке о фарбању косе, објаснила је Били Ајлиш, био је обележавање њеног последњег албума, Happier Than Ever.

„Зелена коса се претворила у неки заштитни знак, а сада желим да пажња јавности буде преусмерена на нови албум", додала је певачица.

Иако су многи обожаватељи похвалили њен нови изглед, неки од њих ипак су преплавили мреже коментарима у којима не одобравају имиџ платинасте плавуше.

„И даље сам иста особа. Немојте ме посматрати као Барбику која само мења фризуре...", рекла је Били, одговарајући на негодовања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи