Читај ми!

Борис Џонсон воли да мења пелене, има шесторо деце и једно на путу

Док се британски премијер Борис Џонсон спрема да дочека своје друго дете са супругом Кери, први пут је потврдио да већ има шесторо деце.

Џонсон је у интервјуу за Ен-Би-Си током свог боравка у САД рекао да је сјајно бити отац чак и када водите државу.

„То је фантастично. Много је посла, толико ћу рећи, али волим то и желим да знате да сам променио много пелена“, рекао је британски премијер.

Џонсон је потврдно одговорио и на питање да ли после рођења свог најмлађег сина Вилфреда у априлу прошле године, има укупно шесторо деце.

Иако је постојала недоумица о томе колико заправо британски премијер има деце он је сада разрешио ту енигму.

Са бившом супругом Марином Вилер има четворо деце, али има и дете рођено 2009. године из везе са консултанткињом за уметност Хелен Мекинтер. 

Ускоро ће британски премијер добити и седмо дете.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи