Читај ми!

Сара Хардинг, чланица групе "Girls Aloud" преминула у 40. години

Британска певачица, глумица и манекенка, чланица групе "Girls Aloud" Сара Хардинг преминула је од рака дојке у 40. години, потврдила је њена мајка.

Сара Хардинг је у августу 2020. године открила јавности да јој је дијагностикована болест која се проширила на друге делове тела.

Сарина мајка Мари објавила је вест о смрти прослављене енглеске певачице, глумице и манекенке.

„Сломљеног срца данас делим вест да је моја лепа ћерка Сара нажалост преминула. Многи од вас знају за Сарину борбу са раком и за то да се тако снажно борила од дијагнозе до последњег дана. Мирно се искрала јутрос. Желим да се захвалим свима на љубазној подршци у протеклој години. Сари је то много значило и давало јој снагу и утеху што је знала да је вољена. Знам да не би желела да је се сећају по борби против ове страшне болести – била је сјајна звезда и надам се да ће је тако памтити“, написала је Мари на ћеркином налогу на Инстаграму.

Раније ове године Сара је говорила о томе да су јој лекари рекли да више неће прославити ниједан Божић.

Сара Никол Хардинг рођена је 17. новембра 1981. године у Аскоту, у Енглеској.

Славу је стекла крајем 2002. године када је у ријалити програму Popstars: The Rivals освојила место у женској групи "Girls Aloud".

 

Група је имала 20 узастопних синглова међу 10 најбољих (укључујући четири на броју један) у Великој Британији, као и шест студијских албума који су достигли платинасти тираж.

Пет пута су номиноване за БРИТ награде. Најбољи сингл 2009. године био је њихов хит The Promise

Група је расформирана 2013. године, што Сару није обесхрабрило већ је храбро закорачила у соло каријеру, а гостовања у серијама, ријалити програмима и шоу-програмима су се ређала наредних година.   

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи