Читај ми!

Скејтови премазани крвљу Тонија Хоука продати за ноћ

Спортисти су навикли да крв, зној и сузе остављају на терену, али легендарни професионални скејтер Тони Хоук је отишао корак даље и својом крвљу буквално премазао стотину скејтборда који су муњевитом брзином распродати.

Професионални скејтер Тони Хоук је, у сарадњи са компанијом за производњу воде Liquid Death (Течна смрт), донирао крв којом је премазано 100 скејтборда.

„Да, у овим скејтбордима је заиста права крв Тонија Хоука. И да, прво смо је стерилисали. Сада поседујете свој властити комад 'Бирдмена'. Иако би ово могло да учини свет бољим местом, никада не користите ове скејтове да направите клонове Тонија Хоука“, стоји у објави компаније „Ликвид дет“ на друштвеним мрежама.

У пратећем видеу, Хоук, који је иначе заштитно лице бренда „Ликвид дет", епрувету са својом крвљу меша са лименком црвене боје којом ће бити лакирани скејтборди.

Ови скејтборди се лакирају у постројењима у Калифорнији, а сваки купац ће добити потврду о аутентичности.

У компанији обећавају да ће 10 одсто профита донирати организацијама које се боре за чистију животну средину и смањење пластике у океанима, као и удружењу које гради скејтпаркове у сиромашнијим срединама.

Ово није први пут да познате личности дају крв која ће се користити у изради различитих производа. У марту је репер Лил Нес на тржиште лансирао „сатанске патике“ базиране на Најкијевом моделу „ер макс 97“, у које је био уметнут пентаграм, крст окренут наопако и кап људске крви. Патике су продаване по цени од 1.018 долара али су, због бројних негативних реакција и тужби, патике повучене.

Зато репер није пропустио прилику да у објави на Твитеру прокоментарише овај подухват Тонија Хоука и компаније „Ликвид дет“.

„Сада када је Тони Хоук лансирао скејтборде премазане својом крвљу, нико се није побунио. Да ли сте спремни да признате да вам у ствари никада није сметала крв у патикама? Можда сте били бесни из неких других разлога?“, написао је Лил Нес.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи