Читај ми!

Милош Биковић други по популарности међу глумцима у Русији

На рејтинг-листи руског Билтена филмских дистрибутера, српски глумац Милош Биковић налази се на другом месту по популарности у Русији. Билтен је руска верзија базе IMBD.

Прво место, на листи глумаца до 35 година, заузима Александер Петров, а треће је припало Кирилу Нагијеву.

Аналитичари који су састављали листу за критеријуме су узели број пројеката и главних улога, награде на филмским фестивалима, зараде остварења у којима су били ангажовани, учешће у филмским рекламним кампањама, ниво медијске покривености, заступљеност у ТВ програмима... 

Као резултат тога, услед најупечатљивијих утисака, Александер Петров (32) је проглашен за најпопуларнијег руског глумца, преноси портал ria.ru

Рекордер по броју прегледа на мрежи био је Милош Биковић (33) коме је и припала друга позиција на ранг листи. 

„Глумац је био у врху захваљујући успеху комедија Кмет и Хотел Београд, као и њиховој даљој потражњи за онлајн услугама. Непопустљива популарност серијала Хотел Елеон и Гранд, Кухиња, омогућила су му да се уздигне тако високо“, нагласили су из прес службе Билтена.

Треће место припало је Кирилу Нагијеву (31) захваљујући улогама у Маратону жеља и пројектима који се се приказивали на стриминг сервисима. 

Запажено је његово учешће у остварењима Нагијев у карантину, Куга, Други талас, и 257 разлога за живот, напомиње се у саопштењу. 

У првих десет глумаца су још: Павел Прилучни (33), Јуриј Борисов (28), Виктор Хорњак (31), Иван Јанковски (30), Семјон Трескунов (21), Борис Дергачев (30) и Алексеј Демидов (33). 

Иначе, Милош Биковић је, према рангирању сајта kino.mail.ruизабран за најпопуларнијег глумца у 2020. у Русији.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи