Читај ми!

Ослобађање Бритни Спирс, певачица у топлесу на „свету недељу“

Певачица Бритни Спирс поделила је на „Инстаграму“ неколико фотографија у топлесу, објашњавајући да јој то помаже да себе види на другачији начин у свом „најчистијем“ облику.

„Не, људи, нисам уградила силиконе . Нити сам трудна. Имам груди на овим фотографијама зато што прождирем храну. Пре него што вам покажем још фотографија мог тела, желим да разумете мој став о откривању свог тела“, написала је поп звезда.

Појаснила је да не мисли на стриптиз, већ на ослобађајући ефекат који има скидање слоја одеће са тела.

Нажалост, како каже, то се увек тумачи на погрешан начин и људи увек доживљавају то на сексуалном конотацијом.

„Као када сте у колима и схватите да носите дуге рукаве усред лета и после тога их скинете. Тренутна реакција за сваку жену када одбаци слој одеће је: 'Проклето се добро осећам'", објаснила је Бритни на Инстаграму.

Урадила је, како каже, тако нешто на безброј концерата и иако понекад можда и није изгледало добро, она се осећала одлично.

Зашто је одлучила да сада покаже своје тело на овај начин?

„Зато што сам рођена овако и да будем искрена осећам као да носим читав свет на раменима. Желела сам да видим и прикажем себе на неки лакши начин – нагу“, истакла је певачица.

Каже да када погледа фотографије себе у том „најчистијем“ облику, види да сав бол, патња, сузе и бреме које носи нису заправо она.

„Ја сам жена... Лепа, осетљива жена којој је потребно да види себе у најчистијем облику. Не намеравам да правим фотографије у топлесу до краја живота, али тај осећај заиста помаже када вам треба просвећење“, објаснила је Бритни.

Певачица се протеклих месеци нашла у сукобу са оцем, са којим води судску борбу како би прекинула правни аранжман и одузела му статус старатеља које и он и даље ужива.

Захвалила се свим обожаваоцима на подршци коју јој пружају током овог бурног периода њеног живота и открила да је фотографије направила на „свету недељу“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи