Читај ми!

Принц Хари издаје мемоаре, али не пише их као принц

Војвода од Сасекса договорио се са издавачком кућом да напише аутобиографију. Унук британске краљице каже да ће то учинити „не као принц, како је рођен, већ као човек какав је постао“.

Мемоаре принца Харија објавиће издавачка кућа „Пингвин Рендом хаус“. На аутобиографију унука Елизабезте Друге највероватније ћемо морати да чекамо до краја 2022. године, а приход од продаје биће дониран у добротворне сврхе.

Књига ће бити доступна најпре у Великој Британији, Канади и САД, а верује се да ће бити и других земаља широм планете где ће стићи убрзо потом.

„Пишем ово не као принц, како сам рођен, већ као човек какав сам постао. Током година сам носио много шешира, како у дословном, тако и у пренесеном значењу, и надам се да, износећи своју причу – и падове и успоне, грешке, научене лекције – могу да помогнем да се покаже да без обзира на то одакле долазимо, имамо више заједничког него што мислимо“, рекао је 36-годишњи принц.

Војвода од Сасекса истиче да је захвалан на прилици која му је пружена да подели оно што је научио током живота. „Узбуђен сам што ће људи прочитати причу о мом животу из прве руке која је тачна и потпуно истинита“, објаснио је унук британске краљице који са породицом живи у САД.

„У интимној и срдачној аутобиографији једне од најфасцинантнијих и најутицајнијих светских личности нашег доба, принц Хари ће први пут поделити коначан приказ искустава, авантура, губитака и животних лекција који су му помогли да га обликују у личност која је постао“, наводи се у саопштењу издавачке куће. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи