Читај ми!

Ештон Кучер послушао жену и вратио карту за лет у свемир са „Вирџин галактиком“

У недавном интервјуу за портал „Чедар њус“, Ештон Кучер је открио да је требало да буде један од путника на лету свемирске путничке компаније милијардера Ричарда Бренсона, али га је Мила Кунис убедила да преиспита ову одлуку.

Ештон Кучер, звезда серије Два и по мушкарца признао је да је на наговор своје супруге, глумице Миле Кунис, одлучио да врати карту за лет у свемир са „Вирџин галактиком“.

„Када сам се оженио и добио децу, жена ми је скретала пажњу да можда није паметна породична одлука да се упутим у свемир кад имамо малу децу, па сам на крају ипак вратио већ купљену карту 'Вирџин галактику'“, признао је Кучер.

Суборбитални лет ракетног авиона британског бизнисмена сера Ричарда Бренсона, који је одлаган више пута, успешно је изведен 11. јула.

„Вирџин галактик“ планира да изведе само још један пробни лет пре него што почне са комерцијалним летовима. До сада је више од 600 људи резервисало карте по цени од 200.000 до 250.000 долара. Очекује се да ће компанија ускоро поново отворити продају карата, мада по вишој цени.

„Требало је да будем на следећем лету, али ипак нећу бити“, открио је Кучер.

Иако је променио одлуку због забринутости своје супруге, Кучер ипак не одустаје од свог сна да оде у свемир.

„Једног дана ћу сигурно отићи“, одлучан је глумац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи