Читај ми!

Кобни селфи – Инстаграм инфлуенсерка погинула док се фотографисала на водопаду

Инфлуенсерка из Хонгконга Софија Ченг изгубила је живот када је, покушавајући да направи селфи, изгубила равнотежу и пала са врха водопада.

Тридесетдвогодишња инфлуенсерка је пре пар дана са пријатељима кренула на планинарску руту до врха водопада Цинг Даи у региону Нове територије у области Хонгконг.

После неколико часова пењања стигли су на врх. Медији наводе да се Ченгова оклизнула док је покушавала да направи селфи и пала у подножје.

Спасилачке службе су брзо стигле и превезле је у болницу, где је проглашена мртвом.

Њена каријера као Инстаграм инфлуенсерке била је тек у повоју, а имала је више од 8.000 пратилаца.

Пасионирани планинар и авантуриста, редовно је делила фотографије из природе, а често и са врхова планина и висећи са стрмих стена.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи