Читај ми!

Сви знамо сјајну страну Тине Тарнер, књига открива другачије наличје

Пред нашим читаоцима је дуго чекана књига о краљици рокенрола Тини Тарнер. Музичка дива у аутобиографији „Моја љубавна прича“ открива како је изгледао њен живот иза сцене.

Читав свет познаје сјајну страну живота једне од највећих дива свих времена. Овде упознајемо и другу.

Краљица рока која је готово 50 година наступала широм света, освојила 12 Греми награда, продала 200 милиона албума и оборила светски рекорд у музичкој индустрији, заправо је живела велику патњу.

„То је једна од тих биографија, да гледате филм рекли би ови су претерали, ово је немогуће. Од детињства од одрастања са проблематичном мајком и још проблематичнијим оцем и са најпроблематичнијим могућим мужем на свету“, каже новинар Владимир Стакић.

Чини се као да је аутобиографија, ипак, реч је о дубокој личној исповести. Једноставним језиком, емотивно и брутално детаљно. Сазнаћемо и како је у најгорим тренуцима живота грабила само најбоље.

„Ова књига је написана пре две године, Она је хтела да напише књигу о другом делу свог живота, о својим љубавима и тако даље, да објаасни део живота после Ајка. Она је коаутор заједно са двоје немачких еминентних новинара“, изјавио је Срђан Стојановић, музички критичар.

„Заправо човек када то чита види да и са најгором полазном позицијом можеш да стигнеш далеко а да ти и најбољи живот не значи да ће тако остати, да мораш да будеш спреман и на добро и на лоше“, сматра Стакић.

Из вечног оптимизма и невероватне животне енергије, од Тине Тарнер сазнајемо и животни рецепт. Када осећате тугу, не треба да размишљате шта вам се дешава и шта вам чине, морате ићи само напред.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи