Читај ми!

Бора Ђорђевић: Немогуће је свирати без Мише, брата и душе бенда

Вакциниши се да будемо поново заједно - поручују младима Уједињени фестивали Србије. У фестивалском календару први је "Арсенал фест", од 24. до 26. јуна у Крагујевцу. "Снажно уз музику", поред "Партибрејкерса", "Бајаге и Инструктора", "Хладног пива", наступиће и "Рибља чорба".

После тешке године, у којој им је коронавирус однео басисту Мишу Алексића, "Чорба" се враћа на бину.  У разговору са Владимиром Банићем, Бора Ђорђевић, фронтмен групе "Рибља чорба", рекао је: "Надам се да ће бити боље и онда ћемо да грувамо из све снаге."
 
То обећава Бора Ђорђевић, надајући се да ће заиста стати на бину први пут после 15 месеци. На питање да ли му то сада изгледа невероватно каже:
 
"Корона је мени изгледала невероватно, а ово је мени некако вероватно. Ја не знам какве ће мере бити донесене, 21. јуна ћемо знати колико људи може да се окупи и где, у каквом простору, пре тога заказујемо на сопствену одговорност."
 
За то је потребна добра епидемијска ситуација. Прошле године многа велика имена однео је злокобни вирус. Није победио, тврди Ђорђевић.

Корона нас је десетковала и уништила. На неки начин, ипак мислим да су сви жељни свирке, и музичари и народ који воли добар рокенрол.

Њиме је Бора заражен више од 50 година, а вакцинисан је против коронавируса.Позива младе да ураде исто и учине концерте и утакмице могућим. Сећа се најдражих људи који нису дочекали да се ситуација примакне нормалном.

"Биће први пут, нажалост, да свирамо без Мише, и дуго смо размишљали шта да радимо. То је просто немогуће, свирати без Мише, али ето, верујем да би и сам Миша хтео да наставимо даље", истакао је Бора Ђорђевић, фронтмен групе „Рибља чорба".

Такође, најављује да ће посебан опроштај од, како каже, брата и душе бенда, Мише Алексића, бити уприличен концертом "Чорбе" у Београду.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи