Читај ми!

Лејди Гага открила да је после силовања затруднела и доживела психички слом

Поп звезда Лејди Гага открила је да је затруднела након што је силована када је имала 19 година, као и да је после тога доживела психички слом.

Певачица је нове детаље о сексуалном нападу, о којем је први пут говорила 2014. године, изнела у емисији The Me You Can't See. Открила је да ју је силовао музички продуцент и да је после тога остала трудна.

„Имала сам 19 година и радила сам у музичком бизнису. Продуцент ми је рекао да се скинем. Одбила сам. Рекли су ми да ће ми спалити сву музику. И нису престали да ми траже то. Смрзла сам се. Више се и не сећам свега“, испричала је Лејди Гага.

„Особа која ме је силовала избацила ме је трудну из аутомобила на ћошку, јер ми је било мука и повраћала сам“, рекла је кроз сузе поп звезда.

Годинама после те трауме била је психички сломљена и у „потпуном стању параноје“.

Није желела да именује продуцента, додавши: „Не желим да се икада суочим са том особом поново“.

„Разумем #MeToo покрет. Разумем да многи људи могу о овоме да причају. Ја не могу“, истакла је певачица.

Лејди Гага, чије је право име Стефани Германота, прва је гошћа нове емисије Опре Винфри и принца Харија, која се бави менталним здрављем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи