Читај ми!

Салма Хајек о борби са короном: Не, хвала, радије бих да умрем код куће

Популарна холивудска глумица Салма Хајек, открила је да је умало умрла од коронавируса и да су је „лекари молили да оде у болницу јер је много лоше“. Такође је изнела у јавност причу о малтретирањима која је доживела од продуцента Харвија Вајнстина, што је написала у есеју за „Њујорк Тајмс“.

Глумица је испричала да је у првим данима пандемије ковида 19 имала фаталан облик ове болести и да је седам недеља провела у изолацији на кисеонику у свом дому.

„Лекар ме је молио да одем у болницу јер је стање било тако лоше", рекла је глумица и додала „Не хвала, радије бих да умрем код куће.

Последице прележане болести су повремени умор и пад енергије, што је нарочито осетила на снимању филма Кућа Гучијевих, у коме глуми поред Лејди Гаге и Адама Драјвера.

Такође је у свом првом есеју за Њујорк Тајмс писала о малтретирању продуцента Харвија Вајнстина, који је од ње наводно тражио сексуалне услуге, а навела је  и да је „физички извукао" са прославе и угрозио јој живот.

„Било је тако тешко јер сам одлучила да не будем жртва иако сам била жртва. Морала сам да се уверим да сам борац и пре свега, преживим. Када се све ово догодило са причом о Харвију, нисам знала да се то догодило многим другим женама. Месецима сам била у депресији. Заиста ми је требало пуно да схватим да сам истински преживела и да сам прави борац", истакла је глумица  Салма Хајек.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи