Бизарна тетоважа на леђима Маскове девојке Грајмс: Биће то дивни ванземаљски ожиљци

Реперка Грајмс и девојка милијардера Илона Маска открила је јединствену и бизарну нову тетоважу која јој покрива читава леђа.

Грајмс је почетком године рекла да би волела да помогне оснивање колоније на Марсу, што је и Масков сан, а љубав према ванземаљском показала је и најновијом тетоважом преко читавих леђа.

Описала ју је као „дивне ванземаљске ожиљке“.

„Много боли и треба да одем да одморим. Биће црвено наредних неколико недеља, али ће на крају то бити дивни ванземаљски ожиљци“, написала је реперка на Инстаграму уз фотографију.

Грајмс (33), чије је право име Клер Елиз Бушер, почела је да се забавља са Илоном Маском 2018. године, а сина су добили у мају прошле године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи