Читај ми!

Бајденов пас поново у акцији, сада је ујео баштована

Мејџор, један од два пса у Белој кући, поново је током шетње ујео човека. Овога пута то је био баштован Националне службе за одржавање паркова.

Инцидент десио само неколико дана након што се вратио са тренинг курса у Делаверу на који је послат због сличног понашања почетком месеца.

Портпарол прве даме Џил Бајден навео је да је баштован отишао на медицински преглед и да се вратио на посао после тога, преноси Би-Би-Си.

Мејџор је млађи од два немачка овчара Бајденових и први пас из азила у Белој кући.

„Он је сладак пас“, рекао је председник Џо Бајден.

„Мејџор се и даље прилагођава свом новом окружењу и 'ћапио' је некога док је био у шетњи“, рекао је Мајкл Ла Роса, Бајденов портпарол.

Си-Ен-Ен јавља да је запослени баштован Националне службе за одржавање паркова уједен на јужном травњаку и да је морао да буде прегледан.

Оба Бајденова пса, Мејџор и Чемп, пребачени су у Бајденову породичну кућу у Делаверу након првог инцидента 8. марта.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи