Читај ми!

Живот потпредседнице САД у коферима, још се није уселила у резиденцију

Два месеца је прошло од како је Камала Харис постала потпредседница САД, али ту државничку дужност и даље не обавља из званичне резиденције.

Камала Харис постала је пре два месеца прва жена потпредседник у историји САД. И поред тога, са својим мужем, професором права Дагласом Емхофом, и даље се није уселила у званичну резиденцију која се реновира.

Уместо тога, „други пар“ САД живи у коферима у привременом смештају у кући Блера - званичној гостинској кући председника, пар километара удаљеној од Беле куће.

Иако није познато зашто реновирање траје толико дуго, Си-Ен-Ен преноси речи једног од званичника администрације да читава ситуација веома иритира потпредседницу.

„Све се више нервира због тога“, каже саговорник америчке телевизије.

Званична резиденција потпредседника налази се на адреси Опсерваторијски круг, број 1 у Вашингтону.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи