Читај ми!

Принц Хари добио посао – сада је службеник у компанији која се бави менталним здрављем

Војвода од Сасекса ће радити у компанији за бригу о менталном здрављу, открила је фирма са седиштем у Сан Франциску на својој веб-страници.

Принц Хари је преузео ново радно место у компанији за ментално здравље "BetterUp".

Као део нових задужења, он ће јавно заступати теме повезане са менталним здрављем, а такође ће бити укључен у разне иницијативе, укључујући одлуке о стратегији пословања и рад у добротворне сврхе. 

„Намеравам да помогнем у процесу утицаја на бољи живот људи. Проактивни тренинг пружа бескрајне могућности за лични развој, повећану свест и свестрани бољи живот", рекао је Хари за Вол стрит журнал, који је први објавио вест о Харијевом новом радном месту.

Хари је у неколико наврата говорио о својој личној борби када је требало да се помири са изненадном смрћу своје мајке Дајане, принцезе од Велса, када је имао 12 година.

О делу емотивног проласка кроз животне ситуације на двору, говорио је и у недавном интервјуу Опри Винфри, заједно са супругом Меган Маркл, који је „подигао доста прашине" у јавности. 

Претходно је открио како је потражио стручну помоћ након што је „провео готово две деценије не размишљајући" о мајчиној смрти док је „све своје емоције држао затвореним".

Хари је поново актуелизовао мајчину смрт у предговору нове књиге, Болница код брда, која је намењена деци здравствених радника који су преминули током пандемије коронавируса.

Раније ове године, Хари и његова супруга Меган Маркл, потврдили су да се неће вратити функцијама које имају радни чланови краљевске породице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи