Читај ми!

Тексаски сенатор отишао у Канкун док му се држава смрзава: Оставио си нас на цедилу

Фотографије које, наводно, приказују тексаског сенатора Теда Круза који се укрцава на авион ка мескичком летовалишту Канкуну изазвале су бес и лавину негативних коментара о томе да „бежи“ у тренутку када је његова држава окована најгором снежном олујом у последњих неколико деценија.

Неколико фотографија се појавило касно синоћ на друштвеним мрежама које наводно показују републиканског сенатора Теда Круза како се са породицом укрцава на лет за Канкун.

Иако Крузова канцеларија није још коментарисала фотографије, награђивани новинар Ем-Ес-Ен-Би-Сија Дејвид Шустер каже да је добио потврду да се на њима заиста налази Тед Круз.

Многи корисници друштвених мрежа такође су сигурни да се ради о сенатору, а упоредили су и друге фотографије из прошлости на којима носи исту маску, наочаре, прстен, слушалице и патике.

Један човек поделио је фотографију на којој је, како тврди, Тед Круз око четири после подне био на терминалу аеродрома у Хјустону. 

Одмах је кренула лавина негативних коментара на рачун сенатора јер је „оставио на цедилу своју државу у тренутку када се њени становници суочавају са великим проблемима“.

Јака зимска олуја погодила је Тексас, доносећи изузетно хладно време и око два милиона људи оставила без струке и многе крајеве без питке воде.

Многи корисници друштвених мрежа питали су како је Крузу уопште дозвољено да оде за Канкун док се они и њихова родбина смрзавају у кућама.

Осим тога, многи људи приметили су и лицемерство Круза који је, иако велики заговорник оштрије мигрантске политике и затварања границе према Мексику, отишао на летовање у Канкун. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи