Читај ми!

Зашто Доналда Трампа нема у Меланијиним објавама за Дан заљубљених

Током викенда бивша прва дама САД честитала је на „Твитеру“ Дан заљубљених и подсетила на проблеме малишана чије је здравље угрожено. Супруга Доналда Трампа није поменула, што је подстакло бројна питања на овој друштвеној мрежи.

Меланиjа Трамп је током викенда поделила две објаве на Твитеру поводом Дана Светог Валентина (Дана заљубљених), али ни у једној није споменула свог супруга, бившег председника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа, преноси Хафингтон пост.

Бивша прва дама САД искористила је обе објаве како би скренула пажњу на проблеме деце коју је посећивала у болницама и другим установама у претходном периоду.

„Шаљем им љубав и снагу, данас и свакодневно“, навела је Меланија Трамп у твиту у недељу, уз хаштаг у којем жели свима срећан Дан заљубљених.

„Било је дивно упознати сву невероватну децу из целог света. Свима срећан викенд Светог Валентина“, додала је уз фотографије са малишанима.

Доналду Трампу угашен је налог на Твитеру због подстицања на насиље и преко те мреже није могао ништа да поручи ни поштоваоцима ни вољеним особама за Дан заљубљених.

То што Меланија Трамп није поменула свог супруга на Дан заљубљених обрадовало је неке кориснике Твитера, који су погађали који је узрок таквог понашања бивше прве даме и ову ситуацију доводили у везу са одбијањем Меланије да дâ руку супругу више пута у јавности током његовог мандата. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи