Читај ми!

Зашто је Џејмс Гандолфини забрањивао сину да гледа „Сопранове“

Сину Џејмса Гандолфинија није било дозвољено да гледа серију „Породица Сопрано“. Како млади глумац Мајкл каже, као дете, није познавао Тонија Сопрана, само свог оца.

Гандолфинијев син Мајкл, такође глумац, требало би да глуми младог Тонија Сопрана у предстојећем филмском наставку хит серије у продукцији ХБО. 

Недавно је открио да му отац, током емитовања популарне серије, није дозвољавао да одгледа ни једну једину епизоду.

Током шест сезона, Породица Сопрано је су освојила 21. Еми награду и пет Златних глобуса.

Прошле године је најављено да би 2021. требало да се премијерно емитује филм, као наставак, и то под називом The Many Saints of Newark.

У филму ће глумити Гандолфинијев 21-годишњи син Мајкл као млади Тони Сопрано.

У недавном интервјуу за Венити фер, глумац је открио да раније никада није гледао епизоду серије јер његов отац није желео да његово дете „гледа сцене насиља, беса, подлости...".

„Наравно, доста пута сам био на снимањима серије, и посећивао сам га у његовој приколици, али никада нисам гледао серију. Не познајем Тонија Сопрана, већ само свог оца", рекао је Мајкл.

Гандолфини је такође открио да је пре аудиције за улогу, припремајући се „снимио четири сата Тонијевих монолога са др Мелфи".

Млади Гандолфини је ново филмско остварење описао као „причу о пореклу из угла Дикија Молтисантија, Кристоферовог оца.

Премијера филма за сада је заказана за 24. септембар.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи