Читај ми!

Милица Зарић о „Тајнама винове лозе“: Јеленини мотиви су под знаком питања

„Тајне винове лозе“ донеле су глумици Милици Зарић улогу са каквом се у каријери раније није срела. За лик који има негативну конотацију каже да је удаљен од њене личности и да је морала да трага за средствима којима ће одбранити мотиве Јелене Томовић.

Милицу Зарић сваке вечери пуштамо у своје домове као чланицу једне од две винарске породице чији живот пратимо већ седам дана.

„Задовољна сам. Нисам очекивала оволики одзив гледалаца и да ћемо имати толику гледаност. То ме је зачудило и изненадило, боље је него што смо се надали“, каже Милица која у серији Тајне винове лозе тумачи једну од главних улога.

Према њеним речима, утисци са снимања су сјајни, екстеријери су рађени на Палићу, на простору винарије Звонка Богдана.

„То је било фантастично – и услови и време. Предели и сама кућа изгледају божанствено. У Београду у студију је изграђен цео ентеријер куће, чак и неки екстеријери. Услови су стварно били одлични, као у иностранству“, рекла је глумица.

Милица Зарић истиче да јој је први пут понуђен лик попут Јелене Томовић.

„Ово је лик који има негативну конотацију, прво зато што стоји између нечега што је очигледна љубав и то из младих дана. Она у том браку искрено воли свога мужа и бори се за своје место у тој породици. Средства која она бира и којима се бори, шта је Јелени важно, то је под знаком питања. То је нешто што је доста удаљено од мене и морала сам да нађем средства да мотиве те жене одбраним. Надам се да сам успела у томе“, објашњава Зарићева.

Јелена Томовић када буде почела да губи сегмент по сегмент живота, открива Зарићева, окренуће се ка ономе за шта може грчевито да се ухвати – дете, муж, отац.

„То су људи који новац стављају у центар мерила вредности, а новац не може да купи све“, описује своју породицу у серији.

После паузе од неколико месеци Београдско драмско позориште поново ради. Милицу Зарић гледаћемо у представама Читач, Сумрак богова, Лет изнад кукавичјег гнезда.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи