Читај ми!

Очајна домаћица, Ева Лонгорија у филму који је одабрао њу

Глумица Ева Лонгорија враћа се на мале екране у новом филму, „Силвијева љубав“. Потписала је уговор, а да није прочитала ни једну страницу сценарија за филм, па истиче да је филм одабрао њу.

Када је била једна од "Очајних домаћица", Ева Лонгорија је већи део свог времена проводила у авиону и волела је такав начин живота.

„Једноставно волим путовања. За мене је то један од највећих луксуза, јер заиста смањује свет и чини да схватите да живите у глобалној заједници", истакла је глумица.

Али када је глобална пандемија приземила авионе и закључала већи део Холивуда, Лонгорија је открила да је лепо бити и код куће.

„Мој син Санјаго је центар мог света, али једина ствар коју никада нисам схватила кад сам родила бебу, била је колико бих била забринута због света и свега што се тренутно догађа у вестима. Све ме плаши ", истакла је глумица.

Једна од најдарежљивијих и политички ангажованих глумаца своје генерације, 45-годишња глумица је своју каријеру доказала у глуми, режији и продукцији.

Ева Лонгорија је током кризе са коронавирусом радила као активиста за најтеже погођене пандемијом.

Иако јој је социјални рад био приоритет за хуманитарце, њен најновији филм „Силвијева љубав", говори о летњој романси саксофонисте који ради у продавници плоча у Харлему и ћерки власника продавнице , који се заљубљују.

Када се поново сретну после много година, откривају да њихова осећања нису нестала.

Лонгорија је своју улогу у филму окарактерисала као нимало паметну и кроз шалу додала да није она одабрала улогу, већ улога њу.

"Намди Асомуга ме назвао и рекао да ради филм и питао ме хоћу ли бити део њега. Рекла сам 'да' пре него што сам прочитала сценарио. А он ми је рекао, да у филму играм, певам и да имам шест недеља проба", истакла је глумица Ева Лонгорија.

У главним улогама Тес Томпсон и Намди Асомуга,...

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи