Читај ми!

Ким Кардашијан и Кање Вест, да ли је на помолу развод века

Према неким сазнањима до којих су дошли новинари листа „Пејџ сикс“, Ким Кардашијан и Кање Вест се разводе после седам година брака. Тврди се да је „развод неизбежан“ за славни пар, с тим што је Ким већ ангажовала и адвоката.

Медији спекулишу да је пар и празнике провео одвјено – да је Кање био на свом ранчу у Вајомингу, а да је Ким боравила у Лос Анђелесу.

„Ким каже да ће Кање да иде горе (у Вајоминг) како би могли да живе одвојено и на миру сређују ствари око развода“, навео је извор за Пејџ сикс.

У међувремену, други извор, близак Кање Весту, наглашава да је музичр „раскрстио са целом породицом (Кардашијан). Не жели да има било какве везе с њима“.

Све ове нове информације се надовезују на Кањеове изјаве да је „покушавао“ да се разведе од Ким још 2018. године.

У јулу је славни репер објавио на свом налогу на Твитеру: „Покушавам да се разведем са Ким откад се састала са Миком у 'Валдорфу‘ због 'реформе затвора‘“. Сматрало се да је Вест мислио на састанак са представницима правосуђа коме су присуствовали Ким Кардашијан и репер Мик Мил у новембру 2018. године.

„Кротак је мој човек и пун поштовања“, написао је Вест у следећој објави на Твитеру. „То је мој пас, Ким је ван контроле“.

Другом приликом пак, репер је своју ташту, Крис Џенер, ословио као „Крис Џонг-Ун“ и тврдио да су и она и остатак породице покушавали да га присиле на психијатријско лечење.

У то време, Ким Кардашијан је јавно коментарисала ментално здравље свога мужа, посебно када је објавио да жели да се кандидује за председника Сједињених Држава.

Ким је на свом профилу на Инстаграму 22. јула наприсала: „Као што многи од вас знају, Кање има биполарни поремећај. Свако ко има ово или има вољену особу која болује од тога, зна колико је то страшно компликовано и болно“.

Додала је да они који разумеју проблем менталних болести „знају да је породица немоћна уколико оболела особа није малолетна. Мора сама да се одлучи да затражи помоћ без обзира колико се породица и пријатељи труде“.

Ипак, напоменула је да је Кање „сјајна, али компликована особа", као и да „његове речи често нису у складу са његовим намерама“ и позвала обожаваоце да имају „разумевања“.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи