Читај ми!

Преминуо Џери Марсден, звезда бенда „Џери и Писмејкерси“

Водитељ Пит Прајс је објавио вест о смрти познатог музичара Џерија Марсдена на друштвеним мрежама и одао почаст свом пријатељу који је преминуо у 78. години од проблема са срцем.

Прајс је у својој објави написао: „Тешка срца морам да вам кажем да је легендарни Џери Марсден, како ми је саопштила његова породица, после кратке болести која му је захватила срце, нажалост, премину. Шаљем сву љубав на свету Полини и његовој породици. 'Никада нећете ходати сами'“, цитирао је Прајс наслов хит песме коју је Гери написао.

Марсден ће остати упамћен пре свега по хитовима I Like It, How You Do It? и You'll Never Walk Alone (Никада нећеш ходати сам), песме која је постала химна навијача фудбалског клуба Ливерпул.

Током живота Џери Марсден је помогао да се прикупи више од 35 милиона фунти у добротворне сврхе, укључујући и музичке нумере које је снимио са другим уметницима после пожара на стадиону „Брадфорд ситија" 1985. и катастрофе у Хилсбороу 1989. године.

За свој хуманитерни рад и допринос ливерпулској култури Џери Марсден је 2009. године награђен медаљом Слободе града Ливерпула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи