Читај ми!

Мик Џегер је баш широке руке – девојци за Божић купио вилу на Флориди за два милиона долара

Вођа и заштитно лице „Ролингстонса“, Мик Џегер, недавно је купио раскошну вилу на Флориди као божићни поклон за своју девојку, балерину Мелани Хамрик.

Агенција за некретнине која је посредовала у куповини наводи да је Мик Џегер купио вилу површине 780 метара квадратних са четири спаваће собе у близини језера у Лејквуд ранчу крајем октобра за близу два милиона долара на име његове 44 године мађе девојке, Мелани Хамрик.

Из агенције додају да пар пре куповине није обишао посед, али да су се одлучили за вилу пре свега зато што гарантује приватност и како би били ближе Меланиној породици, преноси Хералд-трибјун.

Иначе у Сарасоти кућу има и Брајан Џонсон певач аустралијског рок бенда AC/DC, са којим је примљен у „Рокенрол кућу славних“ 2003. године, али је пре четири године због проблема са слухом морао да прекине са музичком каријером.

Џегеру ће комшија бити и његов вршњак, гитариста и певач Дики Бетс, оснивач „Алман брадерс бенда“.

Међу осталим познатим личностима које имају кућу у Сарасоти су и Стивен Кинг, телевизијски водитељ Џери Спрингер и кошаркаш Дик Витале.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи