Читај ми!

Хали Бери опет као у филму о Џејмсу Бонду

Једном Бонд девојка – увек Бонд девојка, доказује Хали Бери видео-снимком у којем је поново на плажи у дводелном купаћем костиму, баш као њен лик у једном од филмова о најпознатијем тајном агенту.

Филм Умри други дан из 2002. године остао је упамћен, између осталог, по изласку Хали Бери из океана у наранџастом купаћем костиму.

Иако је у питању био омаж сцени из филма Доктор Но у којем је Урсула Андрес 1962. године, такође као Бонд девојка изашла из воде, многи и даље памте Халину савршену фигуру.

Скоро две деценије касније, прецизније читавих 18 година касније, оскаровка је поново изашла из воде у дводелном купаћем костиму доказујући да је дух Бонд девојке није напустио ни у 55. години.

Оно што јој се може замерити је да је одабрала бикини који након сунчања оставља пруге по телу које неки сматрају неестетским.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи