Читај ми!

Новак и Џеј-Зи изгледа уложили у нови фитнес бизнис

Како преносе амерички медији, први рекет света Новак Ђоковић, чије богатство се процењује на 220 милиона долара, и репер Џеј Зи, вредан милијарду долара, улажу у нови фитнес програм CLMBR, озбиљног конкурента „Пелатону“ са којим је Џеј-зијева супруга, Бјонсе, недавно постала партнер.

Према порталу ТМЗ, CLMBR ће ускоро лансирати два главна производа, справе које симулирају пењање са 99 проблема, а дугогодишњи фитнес инструктор Џеј-Зија и Бјонсе, Марко Боргес и суоснивач „Јутјуба“, Чад Харли, такође намеравају да уложе у овај пројекат.

Справа симулира пењање, има екран осетљив на додир и часове са инструктором на захтев.

Џеј-Зи је иначе показао да има добар њух за бизнис – до сада је инвестирао око 70 милиона долара у „Убер“, 100 милиона у стриминг сервис „Тидал“ и у производњу шампањца и коњака вредну око 410 милиона.

Многе је изненадило што је вест о овој инвестицији стигла непосредно пошто је званинично објављено да је његова супруга, музичка дива, Бјонсе удружила снаге са фитнес платформом „Пелатон“ на којој ће припремити серију својих тематских тренинга за студенте на Историјском колеџу и универзитету за Афроамериканце.

ЦЛМБР иначе је веома сличан „Пелатону“, само што не симулира вожњу бицикла већ пењање. Наводно, требало би да буде веома користан за леђа.

Продаја опреме за фитнес која се може користити код куће током пандемије коронавируса доживела је прави процват, с обзиром на то да је већина теретана и фитнес центара широм света била затворена.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи