Читај ми!

Рон Визли уништио Инстаграм

Млади глумац Руперт Гринт, који је светску славу стекао тумачећи Роналда Визлија у филмском серијалу „Хари Потер“, оборио је све могуће рекорде у брзом стизању до милион пратилаца на Инстаграму.

Звезда франшизе о дечаку-чаробњаку стигла је до инстаграмског милиона за четири сата и минут, што је читава 43 минута брже од досадашњег рекорда који је држао сер Дејвид Атенборо, пише портал Лед Бајбл.

Убрзо по отварању налога на овој друштвеној мрежи, Рупер Гринт је поделио са пратиоцима фотографију на којој је са својом маленом ћерком Венздеј.

Није пропустио да се нашали на свој рачун како на Инстаграм касни „само деценију“.

Долазак на Инстаграм, Гринту је међу првима честитао Драко Малфој, то јест глумац Том Фелтон.

Профилна фотографија новопеченог члана Инстаграмове заједнице такође има везе са чувеним серијалом филмова. Гринта у образ љуби Меги Смит, легендарна британска глумица која је у серијалу играла професорку Макгонагл.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи