Читај ми!

Интернет се пита шта се десило са Трамповом косом – фарба више не делује или му је фризер побегао

Синоћна конференција Доналда Трампа изазвала је велику медијску пажњу, а један детаљ запао је свима у очи – карактеристична плава коса попримила је више седу нијансу.

Док је амерички председник образлагао план о дистрибуцији Фајзерове вакцине против ковида-19, многи су се крај малих екрана питали шта се десило са Трамповом препознатљивом бојом косе.

Седамдесетчетворогодишњи Трамп, познат по тамном тену и вечито плавој боји, појавио се пред камерама у Белој кући скоро седе косе.

Неки су седу нијансу приписали изненадним стресом због резултата избора, док су други имали занимљивије теорије.

„Изгледа да се фарба за косу Доналда Трампа једноставно предала", написао је Ахмед Баба, суоснивач и уредник куће „Рент медија".

Други су изненадну промену стајлинга приписали томе да му је фризер побегао или да покушава да се постепено и неприметно претвори у Џоа Бајдена.

Иако је боја Трампове косе вероватно последица другачијег осветљења, шминке, нијансе фарбе или година, неки су такође пронашли и сличност са бившим председником Бараком Обамом, чије је коса видно поседела после два мандата у Белој кући.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи