Читај ми!

Трамп ће од сада у Музеју „Мадам Тисо“ у Лондону бити само голфер

У лондонском Музеју „Мадам Тисо“ направљена је урнебесна шала на рачун Доналда Трампа. Његова статуа је из председничког одела прешла у одећу за голф.

У музеју Мадам Тисо у Лондону нису губили време па су председнка Трампа обукли у одело за голф када је објављено да ће у јануару напустити Белу кућу.

На профилу на Инстаграму Музеј се такође мало нашалио на Трампов рачун.

„У кампањи можда није успео да погоди праву рупу, али Доналд Трамп ће убудуће моћи више времена да посвети свом омиљеном спорту“.

Како додају запослени у Музеју, нису сигурни да су га икада видели тако елегантно обученог, али да се надају да ће он усвојити њихов избор одела када коначно напусти Овалну собу.

Познато је да се Трамп налази на терену за голф у тренутку када је одјекнула вест да је Џо Бајден освојио потребан број електорских гласова потребних за победу на председничким изборима. Многе то није изненадило с обзиром на то да је и поред свих председничких обавеза, последње године свог мандата, Трамп успевао да на сваких пет дана један дан проведе на својим голф теренима.

Ово није први пут да су у музеју Мадам Тисо дали прилично оштру слику 45. председника Сједињених Држава.

Много пре расписивања избора, њихов музеј у Берлину, ставио је своју верзију Трампа у контејнер на коме је писало „Баците Трампа, учините Америку поново великом“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи