Читај ми!

Џенифер Лопез - у сусрет награди „The Peoples Icon of 2020“

Глумица, певачица, филмиски и телевизијски продуцент, модни креатор, бестселер писац према Њујорк Тајмсу предузетница и хуманитарац, Џенифер Лопез је доказала да за њу не постоје границе. "Канал Е!" је објавио да ће једној од највећих звезда у индустрији забаве Џенифер Лопез бити додељена награда „The People's Icon" на свечаности "People's Choice Awards", која ће се одржати 15. новембра у Калифорнији.

Од њеног првог албума из 1999. године, Лопезова је продала више од 40 милиона албума, 16 хит синглова на топ 10 листи и три албума који су били на првом месту.

Канал Е! је објавио да ће једној од највећих звезда у индустрији забаве Џенифер Лопез бити додељена награда „The People's Icon" на свечаности "People's Choice Awards".

Тако ће добитници ПCA награде, која има већ шест номинација, бити одато признање за њене наступе, како на сцени тако и на великом платну, укључујући награђени наступ на "Супер Боулу" 2020. године и главну улогу у филму Hustlers, који је побрао све хвале критике.

Пренос доделе награда "2020 Е! People's Choice Awards" у Санта Моники у Калифорнииа одржава се 15. новембра од 03:00, по америчком времену.

„На светској сцени, Џенифер Лопез нема конкуренцију и већ више од две деценије нам приређује препознатљиве и незаборавне наступе" рекла је Џен Нил, генерални директор за  "E! News, Live Events & Lifestyle Digital".

„Наградом 'The People's Icon of 2020' одаћемо признање Џенифер Лопез за то што је утрла пут многим уметницима широм света и захваљујући њој смо добили многе нове латиноамеричке звезде у музици, филму, телевизији и моди", навела је Џен Нил.

Лопезова је наставила да осваја свет моде у 2020.години, а радила је рекламне кампање за неколико познатих брендова, укључујући "Версаће", "Гучи", "Гес".

Поред рада на филму, телевизији и у музици, Лопезова је посвећена и раду у неколико хуманитарних организација, а у априлу 2018. магазин Тајм именовао је као једну од 100 најутицајнијих.

уторак, 08. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи